Vállalati Ügyfelek

 

Szeretné optimalizálni mun­ka­he­lye, vagy cége kiadásait?

Kézenfekvő gondolat, hogy az energiaköltségeinken spóroljunk, hi­szen ez minden hónapban jelentős összeg. E körben mindenképpen érdemes össze­ha­son­lí­tani az egyes energiaszolgáltatók árait, hátha van a piacon a jelenleginél kedvezőbb ajánlatot nyújtó olyan kereskedő, akihez át lehet szerződni. A PowerBroker.hu Kft. e folyamatban nyújt gyors és hathatós segítséget Önnek.

A PowerBroker.hu Kft. segítségével jóval kedvezőbb villamos energia árakat érhetnek el a vállalati fogyasztók és egyéb, nonprofit szervezetek, mint:

  • amellyel jelenleg rendelkeznek (amennyiben még nem léptek szabadpiacra);
  • amelyet saját hatáskörükön belül már elértek maguknak (szolgáltatóktól kértek be);
  • amelyet saját szolgáltatójuktól kaptak a következő ellátási időszakra vonatkozóan.

A szolgáltató váltás teljes körű lebonyolítását vállaljuk, így Ügyfeleinknek sem időt, sem energiát nem kell áldozniuk e beszerzési tevékenységükre!

A liberalizált energiapiacon sikeresen tevékenykedő energetikai, és energiajogi szakértői csapatunk garancia a sikerre!

Készséggel segítjük megbízóinkat a beszerzéshez vagy a versenypiachoz kapcsolódó kérdéseik megválaszolásában és problémáik megoldásában!

Az PowerBroker.hu Kft. csapata professzionális beszerzési szolgáltatást nyújt az Ön vállalata számára. Jelentős összeget takaríthat meg a következő energiaszámláján, melyet szabadon felhasználhat.

 

Önnek csupán annyi a dolga, hogy kitölti az online ajánlatkérési adatlapunkat, s elküldi azt Társaságunknak. Mi mindezek alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot, és feltárjuk lehetőségeiket. Az adatlap kitöltése nem jelent kötelezettségvállalást!

HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail cím:
Témakör:
KÉRDÉSE MERÜLT FEL?
Az alábbi mezők segítségével egyszerűen és gyorsan felteheti azt:
Név:
Telefon:
E-mail cím:
Témakör:
Kérdés: