Jogi nyilatkozat

 

A PowerBroker.hu Első Magyar Energia Alkusz Kft. (a továbbiakban: PowerBroker.hu Kft.) szerverei a weblapra történő belépéskor automatikusan regisztrálják a felhasználók IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány további információt. Ezen információkat Társaságunk kizárólag személyhez nem kapcsolható módon, összesített formában hasznosítja, szolgáltatások esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében, valamint statisztikai célokra. Az IP-cím és a naplófájl egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

 

A honlapon szereplő hiperhivatkozások a könnyebbséget szolgálják, és egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti a PowerBroker.hu Kft. jóváhagyását a honlap tartalmát illetően. Társaságunk nem vállal felelősséget sem a hivatkozásokon keresztül elérhető honlapok tartalmáért, sem az azokon található hivatkozásokért. A honlapon és a hiperhivatkozáson keresztül elért adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

 

A honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, pontosságáért, esetleges módosulásáért a PowerBroker.hu Kft. felelősséget nem vállal.

 

Társaságunk nem vállal felelősséget továbbá azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló ok folytán keletkeztek.

 

A PowerBroker.hu Kft. honlapja, az azon található minden szöveges és képi tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a PowerBroker.hu Kft. írásos engedélyével lehetséges. A weboldal egyéb tartalma a szolgáltató szellemi alkotása, amelyet tilos újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail cím:
Témakör:
KÉRDÉSE MERÜLT FEL?
Az alábbi mezők segítségével egyszerűen és gyorsan felteheti azt:
Név:
Telefon:
E-mail cím:
Témakör:
Kérdés: