Szolgáltatásaink

 

Energia-beszerzési, átszerződtetési szolgáltatásunk legfőbb célja, hogy Ügyfeleink számára a legalacsonyabb villamosenergia árakat, a legkedvezőbb szerződéses feltételeket érjük el az energia piacon, ezáltal is hozzájárulva versenyképességük növekedéséhez.

A PowerBroker.hu Kft. a vállalatokat egyre inkább terhelő, a villamos energiához kötődő költségtényezők csökkentését tűzte zászlajára. Nem minden szervezet számára reális alternatíva, hogy saját alkalmazásban álló szakembereket foglalkoztasson olyan energiagazdálkodási feladatok ellátására és folyamatos monitoringjára, amely a megalapozott műszaki ismereteken túl alapos gazdasági és piaci rálátást, valamint széleskörű jogi tájékozottságot is igényel. Ugyanakkor az elmúlt időszakban a megváltozott gazdasági környezet (széles konkurencia, kiélesedett versenyeztetések, alacsony árszintek) hatására a vállalatok fókuszba helyezték a költségeiket, így megnőtt a beszerzések optimalizálásának jelentősége. A vállalatok hatékony működésének érdekében elengedhetetlen a beszerzés-központú szemlélet, amely a költségek optimalizálásán túl a vállalati beszerzési tevékenység racionalizálását is magában foglalja.

A villamos energia beszerzésének optimalizálását elsősorban az tette lehetővé, hogy 2008. január 1-én 100%-ban megnyílt a magyar villamos energia piac, így minden fogyasztó szabadon vásárolhat villanyt, azaz átszerződhet bármelyik kereskedelmi engedéllyel rendelkező társasághoz. A PowerBroker.hu Kft. ezen beszerzési racionalizálás, fogyasztói átszerződtetés, kereskedői versenyeztetési eljárásban kíván aktív szerepet vállalni, azaz díjmentesen segíteni Önnek energiaköltségei lefaragásában jogi entitástól függetlenül.

Energia audit tevékenységünk során olyan felméréseket végzünk, melyek eredményeképpen Ügyfeleink tiszta képet kapnak ingatlanuk, vállalkozásuk, vagy akár komplett projektek energia-felhasználásának mértékéről, céljairól, indokoltságáról, költségeiről és jellemzőiről. Ezen tevékenység eredményeképpen megoldási javaslatokkal látjuk el Ügyfeleinket, melyek nagymértékben hozzásegíthetik őket energiaköltségeik racionalizálásához.

 

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szeretne részletesebb tájékoztatást kapni? Ne várjon tovább, töltse ki kapcsolatfelvételi adatlapunkat, és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Vállalati ügyfelek

Közintézmények

Lakosság

Energetikai audit

HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail cím:
Témakör:
KÉRDÉSE MERÜLT FEL?
Az alábbi mezők segítségével egyszerűen és gyorsan felteheti azt:
Név:
Telefon:
E-mail cím:
Témakör:
Kérdés: