Energetikai audit

 

A PowerBroker.hu Energetikai Audit kettős célú.

Egyrészt energetikus szakembereink az audit során szisztematikusan feltérképezik azokat a beavatkozási lehetőségeket, amelyekkel a villamosenergia-fogyasztás csökkenthető, racionalizálható az adott objektumban, szervezetben.

Másrészt – jogi partnerünk segítségével - átvilágítjuk, auditáljuk, felülvizsgáljuk Ügyfeleink hatályos energetikai szerződéseit, szükség szerint kezdeményezzük azok módosítását a szolgáltatónál, tanácsot adunk az esetleges szolgáltató váltással kapcsolatban, vagy Ügyfeleink nevében előterjesztjük visszatérítési igényüket a szolgáltatónál.

A fenti két tevékenységünk során célunk, hogy minél pontosabban megbecsüljük és kimutassuk, mekkora költségmegtakarítási potenciál várható szakértői tevékenységünk eredményeként.

Az energia audit készítése során veszteségfeltáró vizsgálatokat is folytatunk, pl.: épület fizikai jellemzőinek vizsgálata, gépészeti berendezések gazdaságossági vizsgálata, villamosenergia-fogyasztó berendezések korszerűsége, meddőenergia gazdálkodás. Fenti komplex tevékenységünk során egyértelműen kiderül, hogy mi okozza Ügyfelünk magas energetikai költségeit, az energiaveszteséget, hogyan lehet az energiafelhasználást, és ezzel együtt az energia költségeket csökkenteni. 

Az audit végén beavatkozási javaslatokat teszünk, melyek jelenthetik az üzemeltetési jellemzők optimalizálását, a jelenlegi rendszer átalakítását, esetleg egyes berendezések korszerűsítését, cseréjét, illetve más, alternatív költségcsökkentési lehetőségeket is.

A PowerBroker.hu Energetikai Audit Jelentés tartalmazza mindazokat az információkat, amelyekből Ön pontos képet nyerhet:

  • saját energia fogyasztási szokásairól,

  • a beavatkozási lehetőségekről /energetikai, jogi/,

  • az elérhető megtakarítás mértékéről és annak költségeiről.

Az energia audit végén Ön a következő információkhoz juthat hozzá:

  • Villamos energia költségcsökkentési lehetőségek kifejtése;
  • Részletesen indokoljuk, milyen beavatkozást és miért javaslunk Önnek;
  • Beavatkozási költségek becslése;
  • Meghatározzuk a legfontosabbat: nagyságrendileg mekkora megtakarítást tudunk elérni az Ön cégének, intézményének, vagy ingatlanának.

 

Ne várjon tovább, kérje most konkrét ajánlatunkat!

 

 

HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail cím:
Témakör:
KÉRDÉSE MERÜLT FEL?
Az alábbi mezők segítségével egyszerűen és gyorsan felteheti azt:
Név:
Telefon:
E-mail cím:
Témakör:
Kérdés: