Adatvédelmi tájékoztató

 

A PowerBroker.hu Első Magyar Energia Alkusz Kft. (a továbbiakban: PowerBroker.hu Kft.) az Ön adatait üzleti titokként kezeli, azt az Ön beleegyezése nélkül nem adja ki harmadik személynek, kivéve azt az energia kereskedőt, illetve hálózati engedélyest, amelyhez átszerződni kíván.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által az on-line ajánlatkérés során megadott adatok titkosított vonalon, úgynevezett SSL (Secure Socket Layer) technológiával kerülnek szerverünkre, amely garantálja, hogy az Interneten keresztül továbbított adatok harmadik személyek számára semmilyen körülmények között ne legyenek hozzáférhetőek. Az on-line ajánlatkérés, illetőleg a regisztráció során a PowerBroker.hu Kft. részére történő adatok megadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat a Társaságunk - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig, továbbá marketingcélokra - nyilvántartsa.

 

Társaságunk az Ügyfelek személyes adatait az 1992. évi LXII. tv. rendelkezései szerint ügyfélnyilvántartás céljából kezeli. Az adatkezelés keretében Társaságunk nyilvántarthatja az Ügyfelek nevét, lakcímét, elektronikus levélcímét és telefonszámát, azokat 10 évig őrzi meg. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az előzőekre tekintettel valamennyi regisztrált, illetőleg a PowerBroker.hu Kft-vel szerződéses kapcsolatban álló személy nevét Társaságunk jogosult kezelni. Az adatszolgáltatás önkéntes, Társaságunk csak az előzőekben meghatározott adatok alapján vállalja szerződés megkötését az Ügyféllel.

 


HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Név:
E-mail cím:
Témakör:
KÉRDÉSE MERÜLT FEL?
Az alábbi mezők segítségével egyszerűen és gyorsan felteheti azt:
Név:
Telefon:
E-mail cím:
Témakör:
Kérdés: